Wie zijn wij

Peter

Peter heeft de opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige gevolgd en diverse jaren in de zorg gewerkt. Samen met zijn vrouw Gonnie heeft hij de boerderij van Gonnies ouders overgenomen. Het is uitgegroeid tot een tuinbouwbedrijf waar diverse soorten fruit en groentes worden geteeld. Peter heeft hart voor zowel de agrarische als de zorgtak en vindt het belangrijk dat cliënten zoveel mogelijk echt mee kunnen werken in het bedrijf. 

Gonnie

Gonnie is al vanaf het begin van de overname onlosmakelijk verbonden aan het bedrijf. Zowel buiten op het land, als in de schuur heeft ze altijd mee gewerkt met de diverse werkzaamheden. Sinds ook de zorgtak op het bedrijf is, begeleidt ze met veel plezier de cliënten bij de verschillende werkzaamheden. Gonnie is daarnaast regelmatig in de winkel te vinden, waar ze de klanten helpt en een praatje maakt.

Geert

Geert heeft de opleiding landschapsarchitectuur gevolgd en in 2012 zijn diploma gehaald. De interesse om het bedrijf over te nemen was er altijd al. Sinds 2012 zit Geert ook in het bedrijf en is druk bezig met nieuwe ontwikkelingen om het bedrijf over te nemen. Geert heeft affiniteit met de zorg en vindt het belangrijk dat de cliënten op het bedrijf het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. Om zich te verdiepen in de zorgtak volgt Geert diverse cursussen en heeft hij stage gelopen bij zorginstelling Cello.

Ellen

Ellen is de vriendin van Geert, ze heeft de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gevolgd en in 2012 haar diploma behaald. Ze heeft ervaring in het werken op diverse woongroepen voor verstandelijk beperkten. Op dit moment is ze werkzaam in de forensische psychiatrie als sociotherapeut. En als ze hier niet aan het werk is, helpt ze graag mee op de boerderij.