Wie zijn wij

Geert en Ellen

Geert en Ellen zijn de vaste gezichten van de zorgboerderij. Geert is geboren en getogen op de boerderij, dus zowel de affiniteit met de tuinbouw als de zorg zijn hem met de paplepel in gegoten. Geert vindt het belangrijk dat alle hulpboeren aan het eind van de dag voldaan naar huis gaan. 
Ellen is getrouwd met Geert en droomde al haar hele leven van een zorgboerderij. Ellen heeft een ruime ervaring in het werken in de zorg op uiteenlopende plekken. Van ambulante begeleiding tot gesloten psychiatrie en alles er tussen in. Ellen vindt het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. 

Peter en Gonnie

Peter en Gonnie zijn de (schoon)ouders van Geert en Ellen. Zij zijn de boerderij jaren geleden samen gestart als tuinbouwbedrijf. Met de verpleegkundige achtergrond van Peter was het een mooie en toentertijd zeer innovatieve stap om de boerderij tot een zorgboerderij te maken. En met succes, sommige hulpboeren zijn er namelijk al vanaf het allereerste begin. 

Als Geert en Ellen een keertje niet kunnen zijn Peter en Gonnie de vaste invallers op de boerderij. Zij kennen alle hulpboeren ook door en door.